Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació

CA | ES | EN

Inauguració oficial del nou Museu de Ciències Naturals de Granollers

El Museu de Ciències Naturals amplia les instal·lacions.
El Museu de Ciències Naturals s’ha renovat totalment amb la construcció d’un edifici nou, de més de 2.000 m2, que connecta amb La Tela, la seu del Museu des de 1987.
El nou edifici incorpora en planta baixa el vestíbul de recepció, la sala d’exposicions temporals i un espai per a nens. Des de la planta baixa es pot veure el jardí del Museu. A la planta soterrani hi ha el vestíbul, la sala polivalent, el dipòsit general, el taller de preparació, recepció i catalogació,
i el magatzem. En la planta primera hi ha la sala d’exposicions permanent i el planetari.
Aquesta ampliació ha estat possible gràcies a les aportacions de l’Ajuntament de Granollers, dels fons europeus FEDER, del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública i de la Generalitat de Catalunya.


Inauguració:
dissabte 1 de desembre de 2012, a les 12 hores
Portes obertes:
dissabtes 1 i 15 de desembre, de 16 h a 19 h
diumenges 2 i 16 de desembre, d’11 h a 14 h


Documents adjunts


Tornar 
© 2019 Museu de Ciències Naturals de Granollers "La Tela"
Palaudàries, 102. Jardins Antoni Jonch Cuspinera - 08402 Granollers
Tel.: 93 870 96 51 - m.granollers.cn@diba.cat