Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació

CA | ES | EN

Jornades SEMICE a Sierra de Huétor (Granada)

L'associació Mustela, responsable de l'estació de Serra de Huétor, realitza activitats de formació i divulgació entorn del SEMICE

Recentment es van impartir unes xerrades a la Facultat de Ciències de Granada sobre el projecte SEMICE, en el qual vam col·laborar amb una estació de mostreig a Sierra de Huétor. Posteriorment, del 20 al 23 de maig es van realitzar les jornades pràctiques, en les que es van col·locar i van recollir les trampes per tal d'observar la fauna de micromamífers de la zona i recopilar informació per al projecte. A més, els participants van poder aprendre com manipular els animals in-situ i realitzar la presa de dades al camp.

Les activitats de formació i divulgació del projecte de seguiment SEMICE durant l'any 2016 han estat possible gràcies a una ajut de la Fundació Biodiversitat (convocatòria 2015)


Tornar 
© 2020 Museu de Ciències Naturals de Granollers "La Tela"
Palaudàries, 102. Jardins Antoni Jonch Cuspinera - 08402 Granollers
Tel.: 93 870 96 51 - m.granollers.cn@diba.cat