Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació

CA | ES | EN

Col·leccions

En aquesta secció trobareu informació sobre les col·leccions que es conserven al Museu. Aquestes cobreixen diferents àmbits de les ciències naturals com són la paleontologia, la geologia, la botànica, i la zoologia, essent aquest darrer el més ben representat. Les col·leccions de vertebrats, per exemple, estan formades per especímens de tots els grups: peixos, amfibis, rèptils, ocells i mamífers.


Zoologia

Zoologia

Aquesta és la col·lecció més extensa del museu. Les col·leccions entomològiques inclouen espècimens de molts grups d'artròpodes però en destaca la col·lecció de papallones de tot el món, i d'escarabats, sobretot tropicals.

Més informació


Paleontologia

Paleontologia

Aquesta col·lecció està formada principalment per fòssils procedents de la comarca del Vallès Oriental a més d'alguns representatius de la resta de Catalunya.

Més informació


Geologia

Geologia

Col·lecció formada per roques i minerals de la comarca i de la resta de Catalunya. Destaquen les mostres procedents de diferents explotacions mineres del Montseny: Gualba, Matagalls i Vallcarcara.

Més informació


Botànica

Botànica

El material d'aquesta col·lecció prové bàsicament de la comarca del Vallès. Destaca l'herbari de líquens. Cada any el museu celebra una mostra de bolets entre els mesos d'octubre i novembre.

Més informació


Estadístiques

Col·leccions: 10

Exemplars totals: 26500

% digitalitzat: 26

Totals per temàtica:

© 2019 Museu de Ciències Naturals de Granollers "La Tela"
Palaudàries, 102. Jardins Antoni Jonch Cuspinera - 08402 Granollers
Tel.: 93 870 96 51 - m.granollers.cn@diba.cat