Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació

CA | ES | EN

L'aigua per viure!

Del divendres 21 de març de 2014 al diumenge 13 de juliol de 2014

L'equilibri de l’ecosistema fluvial, la biodiversitat, l'aigua i la ciutat

El 1992 l'Assemblea General de les Nacions Unides declara el 22 de març la data per fomentar arreu la sensibilització ciutadana envers la gestió de l'aigua un bé patrimonial que alhora és vida i contribueix al benestar social i a la productivitat econòmica.

L’exposició fa un repàs d’imatges històriques del riu i la ciutat que evidencien el règim mediterrani del Congost amb sequeres i avingudes, i presenta l’evolució de la relació del riu i l’aigua amb la població de Granollers. Els estudis de biodiversitat sobre vegetació, peixos, ocells i d’altres es repassen en l’exposició juntament amb algunes de les actuacions que fomenten que el riu sigui un espai viu. A més de permetre’ns conèixer l’ecosistema fluvial i la biodiversitat, l’exposició ens ajuda a prendre consciència de la importància de l’aigua per viure, de tot el cicle de l’aigua, la seva depuració i la necessitat de fer-ne un ús més racional.


Dades d'interès

DataDel divendres 21 de març de 2014 al diumenge 13 de juliol de 2014
Hora---
Lloc de trobadaMuseu de Ciències Naturals de Granollers, nou edifici
AdreçaPalaudàries, 102 (Jardins Antoni Jonch Cuspinera), 08402 Granollers
Contacte
Telèfon93 870 96 51
Mailreserves@museugranollersciencies.org
Observacions

A més dels continguts de l’exposició s’oferirà un recull d’activitats i dossiers pels grups visitants interessats en treballar la importància de l’aigua per viure, per l’equilibri de l’ecosistema, del medi. El recull de recursos educatius es podran consultar també des del web del Museu de Ciències Naturals.


Documents adjunts


Tornar 
© 2020 Museu de Ciències Naturals de Granollers "La Tela"
Palaudàries, 102. Jardins Antoni Jonch Cuspinera - 08402 Granollers
Tel.: 93 870 96 51 - m.granollers.cn@diba.cat