Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació

CA | ES | EN

Memòria d'exposicions

26 graus

2º 26' 6'' E / 41º 46' 35'' N

Del 10 de juny al 3 d'octubre de 2999

El potencial de la natura es manifesta també en les imatges fotogràfiques que amb la nova mirada ens fan arribar allò que no havíem vist, sentit, pensat...

Més informació


Àfrica

Natura de l'Àfrica austral

Del 10 de juny al 3 d'octubre de 1999

Per mitjà d'unes quaranta imatges recollides per l'autor a Namíbia, Àfrica del Sud, Zàmbia, Botswana i Zimbabwe, aquesta exposició es proposa fer descobrir al públic l'extraordinària diversitat de paisatges, de flora i de fauna de l'Àfrica austral.

Més informació


Orquídies

Orquídies i bulboses de Sant Llorenç del Munt

Del 12 de març al 30 de maig de 1999

En aquesta exposició posem al vostre abast, en una selecció de fotografies, dibuixos i plantes naturals premsades, un conjunt de plantes singulars com són les plantes bulboses entre les quals les orquídies silvestres, són una de les famílies més evolucionades dins del món vegetal. Totes aquestes plantes les podem trobar pels tombants del Parc de sant Llorenç del Munt i l’Obac, àmbit predilecte de les nostres recerques.

Més informació


Roques

Les nostres roques: una visió insòlita

De l’11 de desembre de 1998 al 28 de febrer de 1999

Les nostres roques: una visió insòlita pretén oferir al gran públic una faceta de les roques tal vegada desconeguda pels no iniciats en els estudis petrogràfics.

Més informació


© 2020 Museu de Ciències Naturals de Granollers "La Tela"
Palaudàries, 102. Jardins Antoni Jonch Cuspinera - 08402 Granollers
Tel.: 93 870 96 51 - m.granollers.cn@diba.cat