Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació

CA | ES | EN

Personal del Museu

Toni Arrizabalaga

Toni Arrizabalaga

Director i conservador

Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona l’any 1982, especialitzat en l'ecologia, distribució i parasitologia dels petits mamífers, els carnívors i els quiròpters, ha realitzat estudis sobre tot en espais naturals protegits de Catalunya. És el conservador de ciències del Museu de Ciències Naturals de Granollers des de l'any 1987...


Cèlia Misse

Cèlia Misse

Administrativa

Treballa a l'Ajuntament de Granollers des de l'any 1977, ha estat destinada a varies àrees abans d'arribar al Museu de Ciències Naturals el mes de febrer de 2017. La seva funció consisteix en la planificació, coordinació i execució de les tasques administratives i de suport a la direcció i gerència del Museu.


Pilar Saborit

Pilar Saborit

Servei meteorològic i consergeria

Treballa al museu des del any 2005 fent tasques d'observació meteorològica i processament de les dades enregistrades. També col·labora en el manteniment i en el muntatge d'exposicions, i atenent al públic.


David Sabatés

David Sabatés

Servei meteorològic i consergeria

Treballa al museu des del any 1993 fent tasques d'observació meteorològica i processament de les dades enregistrades. També col·labora en el manteniment i en el muntatge d'exposicions.


Carles Flaquer

Carles Flaquer

Coordinador de l'Àrea de recerca en Quiròpters

Nascut a Granollers el 1972 es va llicenciar en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona el 1996 i es va doctorar a la mateixa Universitat l’any 2009 presentant la tesis: “A multi-method approach to the study of bat distribution and ecology in Catalonia”. ...


Ignasi Torre

Ignasi Torre

Coordinador de l'Àrea de recerca en Petits Mamífers

El Dr. Ignasi Torre Corominas ha estat vinculat al Museu de Ciències Naturals de Granollers des del 1995, quan va començar a treballar en el Pla de seguiment de petits mamífers del Montseny (1995-1997). Des d’aleshores, ha participat en més d’un centenar de projectes de recerca amb aquesta Institució, donant lloc a diverses publicacions científiques i divulgatives.


Constantí Stefanescu

Constantí Stefanescu

Coordinador de l'Àrea de recerca en Lepidòpters

Després d’una etapa en el camp de l’oceanografia, la meva activitat investigadora s’ha centrat en l’estudi de l’ecologia i conservació de les papallones diürnes. Des de 1994 he coordinat el Catalan Butterfly Monitoring Scheme (CBMS), una xarxa de seguiment de la biodiversitat que compta amb més d’un centenar d’estacions repartides per Catalunya...


Fèlix Amat

Fèlix Amat

Coordinador de l'Àrea de recerca en Amfibis i Rèptils

Sóc un científic i herpetòleg amateur, llicenciat en biologia per la Universitat de Barcelona en 1996. La meva activitat científica inclou camps força diversos com la biologia d'amfibis i rèptils d'alta muntanya pirinenca, l'ecologia i biologia del tritó del Montseny o l'anàlisi d'hipòtesis macroevolutives mitjançant mètode comparatiu...


Alexis Ribas

Alexis Ribas

Col·laborador de l'Àrea de recerca en Petits Mamífers

Vaig començar com a voluntari del Museu quan tenia 15 anys, participant en en els projectes del Museu relacionats amb els mamífers, principalment en els petits mamífers (insectivors i rosegadors) i carnívors, participanten el treball de camp i analisis en el laboratori.


Lídia Freixas Mora

Lídia Freixas

Col·laboradora de les àrees de recerca en Petits Mamífers i Quiròpters.

Nascuda el 1983, és llicenciada en biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona des del 2008. A partir del 2007 començà a col·laborar amb el Museu de Granollers de Ciències  Naturals donant suport a projectes de recerca i seguiment de fauna salvatge en espais naturals, principalment amb petits mamífers, carnívors i quiròpters.


Adrià López Baucells

Adrià López Baucells

Col·laborador de l'Àrea de Recerca en Quiròpters

Nascut el 1987, és llicencià en Biologia el 2010. Cursà els 3 primers anys de la Llicenciatura a la Universitat de Barcelona, mentre que l'últim curs el realitzà a la "Pontifícia Universidad Javeriana" a Colòmbia especialitzant-se en ecologia de quiròpters neotropicals...


Andreu Ubach

Andreu Ubach

Col·laborador de l'Àrea de Recerca en Lepidòpters

Graduat en Biologia per la Universitat de Barcelona el 2013 i Màster en Biodiversitat el 2015, va començar aleshores a involucrar-se en diferents projectes en el camp de la lepidopterologia. S'incorpora el 2017 a formar part de l'equip que coordina el CBMS, la xarxa de....


Xavier Puig

Xavier Puig

Col·laborador de l'Àrea de Recerca en Quiròpters

Nascut a Girona el 1975 es va llicenciar en ciències ambientals per la Universitat de Girona el 1998, on actualment està cursant el doctorat en modelització de nínxol ecològic de ratpenats...


Maria Mas

Maria Mas

Col·laboradora de l'Àrea de Recerca en Quiròpters

Llicenciada en Biologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment està cursant el màster de Biodiversitat a la Universitat de Barcelona amb la tesis centrada en l'estratificació dels ratpenats insectívors neotropicals de l'Amazones Central...


Belén Fernández-Villacañas

Belén Fernández-Villacañas

Equip educatiu i Centre de documentació del PN del Montseny

Llicenciada en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1989, postgrau en museografia didàtica i interactiva. Especialitzada en museografia, interpretació, documentació i guionatge. Des del 1994 és responsable del programa pedagògic del Museu i del Centre de documentació del Montseny.


Sandra Miquel

Sandra Miquel

Equip educatiu

Llicenciada en Biologia per la Universitat de Girona. Des de 2006 forma part de l'Àrea d’Educació Ambiental del Museu de Granollers amb activitats didàctiques relacionades amb les ciències naturals, el medi ambient i el patrimoni natural. Ha participat en les estades de recerca de seguiment de les poblacions de: papallones diürnes, petits mamífers i quiròptes, al PN del Montseny, realitzades pel Museu de Granollers de Ciències Naturals i la Diputació de Barcelona.


Maria Famadas

Maria Famadas

Equip educatiu

Llicenciada en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del 2016 forma part de l’Àrea d’Educació Ambiental del Museu de Granollers com a membre de l’Escola de Natura del Corredor, on hi duu a terme activitats de coordinació i docència.


Alba Ventura

Alba Ventura

Equip educatiu

Nascuda a Granollers, llicenciada en Biologia a la Universitat de Girona (UdG) l'any 2010. Ha col·laborat com a voluntària en el seguiment de papallones diürnes, a la xarxa del Catalan Butterfly Monitoring Scheme, a l’estació de Marata del març al setembre de 2011. Actualment com a personal de l'empresa Expertus desenvolupa la seva tasca al museu d'atenció al públic i dinamització de les exposicions.


Alba Gimbert

Alba Gimbert

Equip educatiu

Vilanovina que estudia Biologia a la Universitat de Girona (UdG). Col·labora com a voluntària en el projecte Posa't en Òrbita, el qual fomenta l'esperit científic dels estudiants de secundària i la divulgació adreçada a infants. Actualment treballa com a personal de l'empresa Expertus i desenvolupa la seva tasca al Museu de la Tela de Granollers d'atenció al públic i dinamització de les exposicions.


Miquel Carandell

Miquel Carandell

Biblioteca

Miquel Carandell Baruzzi (Barcelona, 1981) és llicenciat en Biologia per la Universitat de Girona i doctor en Història de la Ciència per la Universitat Autònoma de Barcelona.


Rat Parellada

Rat Parellada

Planetari

Llicenciada en Pedagogia El meu primer contacte amb l'Astronomia va ser l'any 1989 amb els Planetaris Viatgers de La Caixa. L'any 1994 vaig posar en marxa Fora d'Òrbita.


Carles Schnabel

Carles Schnabel

Planetari

Llicenciat en Biologia. Des de jove, la meva gran passió ha estat l'Astronomia, i des de llavors no he deixat mai de fer divulgació, observació i recerca. L'any 1975 vaig incorporar-me a l'Agrupació Astronòmica de Sabadell on sóc membre de la seva junta directiva.


Ferran Páramo

Ferran Páramo

Tècnic de suport a la recerca

Llicenciat en biologia per la Universitat de Girona i màster en tecnologies de la informació geogràfica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de l'any 2000 col·labora amb el Museu donant assistència tècnica a les diferents àrees de recerca i realitzant tasques de manteniment i millora de les pàgines web del Museu i del Catalan Butterfly Monitoring Scheme.


© 2019 Museu de Ciències Naturals de Granollers "La Tela"
Palaudàries, 102. Jardins Antoni Jonch Cuspinera - 08402 Granollers
Tel.: 93 870 96 51 - m.granollers.cn@diba.cat