Aquesta web utiliza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l'ús de la web.
Considerem que, si continua navegant, n'accepta el seu ús. Obtenir més informació

CA | ES | EN
Área de investigación en quiropteros

Projectes de seguiment

QuiroRius

QuiroRius

Seguiment de ratpenats aquàtics, dut a terme en rius, estanys o embassaments.  Mitjançant el seguiment de les poblacions de ratpenats d'ecosistemes aquàtics podem detectar canvis en la qualitat ecològica de l’aigua i els boscos de ribera. Més informació.


QuiroHabitats

QuiroHabitats

Seguiment de ratpenats en hàbitats de caça a través de mostreigs acústics amb detector d’ultrasons automàtics, pensat per poder-se realitzar en qualsevol tipus d'ambient: forestal, urbà, agrícola, prat, bosc ripari, etc. Més informació.


QuiroCaixes

QuiroCaixes

Seguiment de ratpenats en caixes. Degut a la manca de llocs on refugiar-se, aquest projecte neix de la necessitat de proporcionar-los refugis alternatius com caixes refugi, tot permetent, a més, conèixer l’estat de les seves poblacions. Més informació.


QuiroRefugis

QuiroRefugis

Seguiment de ratpenats en refugis tant naturals (coves o baumes) com artificials (mines, túnels, teulades, bordes, etc.). L’objectiu principal és seguir la dinàmica de les poblacions de ratpenats cavernícoles. Més informació.

© 2020 Museu de Ciències Naturals de Granollers "La Tela"
Palaudàries, 102. Jardins Antoni Jonch Cuspinera - 08402 Granollers
Tel.: 93 870 96 51 - m.granollers.cn@diba.cat